Ol de wee 2015

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober vieren de Wannebiezz het 1e lustrum van hun theaterfeest “Ol de wee”, vier jij dit mee?? Arie, Rocco & Gilles hebben ontiegelijk hun best gedaan om hun 5e Ol de wee weer in de Vlaardingse Stadsgehoorzaal te laten plaatsvinden… en dat is gelukt!!

Dit wordt een EXTRA FEESTELIJKE editie met hun grootste hits, nog gekkere spelletjes, de langste theaterpolonaise, bijzondere gasten én een vernieuwde “Wanneliedje”. Om het FEEST compleet te maken presenteren ze tijdens deze Ol de wee hun 1e LIVE album en een extra dikke Glossip. Kortom: Zingen, Dansen, Eten, Drinken en vooral veel Lachen.

BESTEL JE KAARTEN SNEL via www.oldewee.nl
Stadsgehoorzaal Vlaardingen
Vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober 2015
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15
Einde: na middernacht